Willys Jeep

Chrysler, Ford, Chevrolet, Cadillac, Buick, Dodge, Lincoln, Plymouth and others...

Re: Willys Jeep

Postby nikola_n » Mon Jul 12, 2010 10:18 am

bojanubijus wrote: Inace primetih da je tvoj jeep pripremljen za ciradu za CJ. Imas nadogradjen vetrobran sa kanalom za navlacenje takodje sa bocih strana imas kanale za navlacenje vrata. To su stvari koje je vojska radila. Dzaba ti onda cirada za ratni model jer ti nece pasovati, pogotovu ako si zadrzao i anjeve na nabadanje.

Odlican si poznavalac materije, to je radjeno zbog potrebe vojske,konkretno moj jeep je bio bolnicar pa verujem da je bio to razlog.Zato je na mom jeepu rezervna guma stavljena sa desne strane.
Image
Image
Image
Sto se tice cirade ako znas kako nabaviti (platno ili ciradu ili sedista)po povoljnoj ceni iz inostranstva ti reci,ako nabavim original ciradu ja cu lako skinuti taj dodatak i stavicu original makaze.
nikola_n

Oldtimer: JEEP WILLYS MB

Postby Karadza » Thu Aug 05, 2010 11:13 am

Willys overland sto sam pominjao je onaj iz Teocina, ali sam nasao jos jedan samo treba da vidim koliko je para, nije bio tu vlasnik. Pozadi nema prozore.
Karadza

Postby kapone » Sat Aug 21, 2010 1:58 pm

LJUDI POTREBAN MI JE GLAVNI PRENOSNI ZUBCANIK(PRENOSNIK SA MENJACA NA REDUKTOR) ZA MAHINDRU (MISLIM DA JE ISTI OD VILISA)
AKO NEKO MOZE DA POMOGNE NEK SE JAVI NA MAIL!!!!!!!!
kapone

Oldtimer: Mahindra cj340

Postby Oki » Wed Sep 08, 2010 11:07 pm

Pozdrav :D

Meni su potrebni kočioni cilindri i kompletna garnitura semeninga za Willys m38.

Posaljite mi pp ili ostavite post ovde ako imate nesto ;)
Oki

Oldtimer: Willys

Postby presvjetli » Wed Sep 08, 2010 11:27 pm

Oki wrote:Pozdrav :D

Meni su potrebni kočioni cilindri i kompletna garnitura semeninga za Willys m38.

Posaljite mi pp ili ostavite post ovde ako imate nesto ;)

Ako hoces mogu ti dati adrese od preko za nabavku delova,za prvu pomoc mozes da stavis od Zastavice cilindre,pasu u dlaku! :mrgreen:
presvjetli

Previous

Return to Americka autoindustrija