od HEMI 426 » Sre Nov 11, 2009 11:34 pm
Postavljeni clanak iz novina uvek ima potpisan izvor, tako da je to ok. Ako mislis na textove koje ja postavljam, oni su moji i ja sam ih napisao. Svi su vec bili objavljeni i ja kao autor i vlasnik svog autorskog dela mogu sa njima da uradim sta hocu.
Sto se tice tablica, imena, telefona... Tablice su javna stvar, dobra volja onoga ko postavlja slike je to da li ce ih zamaskirati ili ne ali ne postoji osnova da iko pravi problema ( niti je takav sluzaj zabelezen ) oko toga. Telefoni koji se postavljaju na forumu su najcesce telefoni za prodaju ili telefoni servisa, prodavnica i sl. Ako neko postavi telefon, to je njegova licna stvar i odgovornost. Isto tako je i sa licnim imenima. Ako neko ko se zove pera petrovic napravi nik pera petrovic, to je njegov licni izbor. Opet, nikad nisam cuo za neki problem koji je iz toga proistekao.
Mora se uzeti u obzir da je ovo forum gde je mali rizik od svadje. Recimo, da je ovo forum vezan za sport ili ne daj boze politiku, bilo bi krvi a napaljeniji clanovi bi hteli da se fizicki obracunavaju. U tom slucaju je anonimnost bitna. Ovo je forum za oldtajmere i vecina nas se odavno zna licno a neki od nas se i svakodnevno vidjaju. Jedan od ideja koja nas je vodila kada smo ovo pravili jeste i povezivanje i upoznavanje oldtajmerasa sa ovih prostora i mislim da forum to i radi. Za sad na svacije zadovoljstvo....