-Te,89te.....GM dolazi u saab,koji u tom trenutku radi ok.Pitanje moje-zasto?
-Narednih godina,saab kasni na evropskoj auto sceni.Pitanje moje-zasto?
-Posluju pod okriljem GM-a do 2010te.Znaci 20 godina GM-u treba da uvidi da su saabov - menadzment i njegovi inzinjeri "lenji".Pitanje moje-zasto?Zasto posle 20 a ne posle 10 npr.
-za vreme bitevanja(20g),fokusiraju se samo na razvoj tehnologija(mislim na GM)....i evidetno vrse opstrukcije iznutra(na sebi svojstven nacin),pri cemu,onemogocavaju saab kao brend,da parira sa novim proizvodima,ostaloj konkurenciji iz klase a i sire.Pitanje moje-zasto?
-Prilikom sklapanja poslednjeg ugovora sa Kinezima,glavni problem(po GM-u) je,preuzimanje vise od 20% deonica,po JEDNOJ KINESKOJ kompaniji.Pitanje moje-zasto?Zasto je bitno da li su Kinezi ili svemirci.....
Ako su svi odgovori,"zato sto je menadzment lenj"........i od 89te godine pa sve do danas,ne uvidja da svojom lenjoscu radi protiv sebe,i svesno vodi u bankrot svoju kucu.........onda si pobedio.Pritom....sirom zemaljske kugle,pa i u USA,ljubitelji saab-a kao brenda,ispisanim parolama na transparentima,podrugljivo prozivaju GM.Zasto?......jel su i oni neozbiljni