Kao prvo nisam siguran da li i dalje mogu da se registruju oldtajmeri...mozda je tu problem,elem moja "aerka" poseduje plin koji se nalazi ispod klupe a iza vozaca,registracija joj je istekla 29.10.2013.e.
Pre nekih desetak dana sam hteo ponovo da je registrujem ali bez plina....dobio potvrdu o bezbednom ukljanjanju plina(tehnicko lice) otiso na "homologaciju"???? vozila kad tamo....kazu da ne mogu da mi izdaju atest jel ne ispunjavam osnovne uslove o bezbednosti saobracaja: dva sedista iza prednjih (vozaci suvozac) sve u kompletu sa kaisevima za vezivanje ?i brdo drugih sitnica....kako sam bio vise nego uporan (citaj dosadan) slikali su aerku jedno trideset puta i poslali za Bg ali odgovora jos nema.....zadnje je da eventualno nadju mesto za plin ali negde ispod vozila????? i tako probamo da ga registrujemo.
I naravno moj plinski uredjaj ne igra....moram da nabavim novu bocu,postavim ,usrafim negde ispod pa da probamo...sve u svemu debela zajebancija koja kosta i zivaca i novca,znam Srbija je to,ako neko ima bilo kakva saznanja o registraciji vojnih kampanjola ili slicne probleme molio bih da se oglasi,stvar mi je prilicno hitna...pozdrav prijatelji