HEMI 426 wrote:Ja se secam bar 4 takva Saaba koji su se vozili jos negde sredinom 90tih. Najsvezije se secam jednog dobrog, boje bele kafe, na Limanu 2 kod Jovan Popovic skole, uredno se vozio i bio je sasvim ok, i samo je nestao... Nadam se, ne zauvek

OMP wrote:tekst i slike prenosim sa drugog foruma
"W114 Coupe, 2.5 AUTOMATIC '70 godiste zadnji put registrovan '89 godine. automobil se vodio na Jugostroj, ali je firma u kojoj radim postala novi vlasnik voznog parka koji se tu zatekao. ostali automobili koji su se tu zatekli su poslati na reciklazu jer je prostor morao biti renoviran u roku od mesec dana. s obzirom da nisu bili nista posebno, nisam se puno bunio ali sam insitirao da ovog zadrzimo, jer posto nikom ne treba ja bih ga uzeo.
trenutno je u procesu prenosa vlasnistva na novu firmu i sa gazdom sam se dogovorio da do daljnjeg sedi tu dok se ne formira novi vozni park i tad ce morati da se preseli negde. gde videcu???"
ostatak price ovde....
http://www.blindmanmotorsport.com/forum ... php?t=2563
trollhattan wrote:Tuzna srpska stvarnost.
Iskreno,radovao sam se koliko i OMP...

gajbica wrote:onaj krem W111 coupe...ja milslim da je od jednog lika sa učiteljskog naselja...ima i jaguara e type,porschea 911 prve serije,nekog kadilada i jednog W107..

Return to Oldtajmeri u vasem gradu
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest