zapravo sam pricao sa Vladom iz NS i kad mi je rekao da je bela 132 definitivno na prodaju rekoh daj barem nek ode kod nekog ko ce je sacuvati u takvom stanju i narednih 10 godina i ko ima para da plati trazenu cenu. sramota bi me bilo da trazim da skidas cenu za odlican auto ili da ti saljem nekog ko ce ti nuditi 1000e i golfa u zamenu.
za mene je prica o fiatu i mercedesu zavrsena dana kad sam kupio svoju prvu 132ku, teget 2500 dizel a moj kum belu mecku 123 240 D. 132ka je bila 1981. a mecka 1983. fiat okrenuo cajger najmanje dva puta a mecka na cajgeru 043000 km. na papiru dva slicna auta. u stvarnosti nebo i zemlja. parkiramo ih jedan do drugog i gledamo: mecka ima 4 brzine, stakla na kurblu, sedista od nekog bezveznog platna, volan bez serva, radio becker kurblas, a 132ka plisana sedista, 5 brzina, el. podizace, servo volana, fabricki grundig digitalac sa DNR i loudmess. u voznji, mecka je bucnija, tvrdja i sporija. kod fiata cak i dizel voli da se vrti! posle nekoliko meseci kupio i kum 132ku, isto dizelku, samo crvenu
da ne pricam da mercedes u vreme mog odrastanja u srbiji znaci kombinaciju gastarbajteri, brkanje padeza, narodnjaci, slavlja sa pevanjem pucanjem i povracanjem, u najkracem Zika iz filma "zikina dinastija".
nekoliko godina kasnije sam imao priliku da ceo dan vozikam mb 123 230 E i ostao sam gadno razocaran nedostatkom performansi. u poredjenju sa mojom tadasnjom 132 1800 special kao mrtav konj. doduse jesam originalni automatik bacio u djubre i ugradio manuelac 5 b.
sto se 125p tice, taj sto ga je moj matori novog kupio bio je iz '77. tako da prica o prvih 10 god ne stoji. bio je tesko djubre i kako je sta crkavalo menjano je delovima sa 10 godina starijih italijanskih 125ca. prvo menjac, pa motor pa cromodora felne...
sto se 128 i 130 tice, nadji imenjace negde voznu 124ku kupe pa je malo izgazi po jadranskoj magistrali, tad ces videti sta je kupe! ako volis ostru voznju, nema mu ravnog! 128 sport je u poredjenju sa njim ipak samo glorifikovani stojadin.