EDIT-
1984 god.mk2
1998ccm,90 kw
kupljen pre 16 meseci od navodno drugog vlasnika.prvo sam ugradio neki radio,xenone,pa felne,auspuh a onda sam je spustio jer je bio ko jarac.vrlo brzo sam poceo da primecujem problem sa potrosnjom kako plina tako i benzina zato sto je motor doslovno izgoreo.
evo jedna slika iz perioda pre crkavanja motora

motor sam osvezio i zamenio glavu zato sto se usled jedne zaglavljene dizne nastala rupa pored sedista ventila.izbacio sam elektroniku jer sam snjom imao problem.problem sa potrosnjom nije nestao zato sto sam primetio da mi plin curi na sve strane.

potrosnju sam sredio koliko sam mogao ali nikad nisam bio totalno zadovoljan.stavljena je supersprint 4-2-1 od bmw-a 2002 ali uz zamenu ploce i povijanja nekih cevi.

nasao sam druge,mnogo ozbiljnije felne koje sam hteo da uglavim pre pocetka radjenja limarije.cisto da bih mogao da cukam koliko hocu po rubovima i kosevima
9x16 i 7.5x16

auto je trenutno skroz raskloplje ali je pre rasklapanja zamenjeno jos nesto od delova,ali otom potom.necu odmah da vas ugnjavim sa tekstom dugackim kao biblija

evo slike rasklopljenog auta

trenutno imam dosta toga u planu,recimo neki drugi motor,kocnice....radovi idu polako ali ne zelim nista da zbudzim vec da sve bude kulturno i umereno.
pa eto pisite kako vam se cini
pozz