radilo se nesto sitno na kolima
posto sam prosli put paljenje probao sa neispitanom pumpom i kantom goriva resih da sve povezem na fabricku istalaciju koja je bila u uzasu
fabricke vibracione gume su popucale i neko je to samo vezao paljenom zicom...creva trula kao bas,nastavljana po 2x
ocisceno do metala i ofarbano prajemerom
ofarbano i montirane nove vibracione gume
zamenjena creva do rezervoara i to bi bilo to
fabricka cantra za kociono ulje je istrulila jer je auto stajao bez haube kod farbara oko god dana
vidi se malo na ovoj slici kako je propala
montirana na auto
e sad posto paljenje nije nastavljeno zbog alnasera koji je izdahnuo morao sam da nadjem resenje za novi.vec sam pricao da mi treba alnaser koji kad montiram ima automat okrenut na dole zbog izduvne grane.
stari alnaser se vidi na ovoj slici montiran adapter plocom,slika je dok sam pakovao instalaciju
prakticno od proslog pisanja ga trazim jer mora da bude i dobar smer okretanja i broj zuba.
planetarni alnaser sa opela nn je odgovarao

otvoren,proveren i opran
idelno leze ali ni jedna rupa ne odgovara tako da ga nosim na dovarivanje i posle busim...vidi se i nova instalacija koja sada ide do gepeka gde je montiran akumulator iz vise razloga

nadam se da se sledeci put javljam sa montiranim alnaserom i upaljenim kolima...
p.s nasao sam staru memorisku karticu i slike sa nekim detaljima koje nisam okacio