...evo i obecanih slika, doduse danas sam bio malo i vredan , skinuta je dobrim delom izolacija sa poda, ( ko planira skidanjem iste da se bavi, sirok srafciger i cekic u ruke i udri, najbolje ide tako, ako vec ne mozete da dodjete do onog "dry ice"-a)
...bio mi je danas profi limar, kazem profi zato sto sam video vec sta je covek radio i kako radi, i pogledao je ceo auto, i kaze ako hocu da on odradi celu pripremu za farbanje, znaci da sve povari , izgituje, zastiti, ismirgla i pripremi za farbanje trazi 400 e... e sad to definitivno ostaje kao opcija , al se za sad drzim one price da cu limariju da radim sam...
...cak u mom slucaju i ta cifra pije vode... al otom potom videcemo...
...evo slika prvo prednji delovi ispod krila:
...sa desne strane ima rupa u prednjem delu , i trulo je dole gde se u donjem delu naslanja krilo... al ovde cu najbolje znati na cemu sam kad se sve to lepo ispeskira...

...sa leve je malo bolje stanje, bar na izgled...

...evo ga i prednji veni lim...

...zatim patos ispred vozaca...

...iza vozaca...

...suvozac napred...

...pozadi...

... to je to za sad , sto se tice izolacije ostalo mi je jos ispod zadnje klupe da sve skinem i onda da sa spaklom predjem sve jos jednom da uklonim ove sitne komade sto su ostali... planirao sam danas da izvadim motor al posto je vreme bilo takvo kakvo je ostavio sam za drugi put...