nesto napretka je bilo :
idemo dalje.
skuhao sam kedere vodilice stakala zadnjih vrata u glicerinu da lakse se ugrade :
problem ih je nabiti u nosace malo :
nosaci stakala na sajlama.. malo su bili struli od stajanja na polu :
pa karton template za staklo :
pase karton :
staklo pase :
krenulo se oko motora :
prvo sa mog bloka (Series 1 motor) skinuto prednji nosac nosaca motora i sam nosac :
izrezao stari zupcanik dolje (Posto su na svima upresani na bregaste, a ovaj je bio seized as fuck) i scupao nosac dolje. zatim sam obrezao prsten okolo da mogu staviti taj isti na postojecu plocu novog motora , jer taj je series 2 , i nema tog nosaca , al vecina sitnica je istovjetna).
dijelovi kvacila i zvona sa starog motora. na staorm zamasnjaku sam dao istokariti nove rupe za series 2 motor i medjuprsten koji ce se upresat , tak da je zamasnjak fino u centru .
korpa stara je ispravna , samo smo ispolirali di ide tarni kuplung lezaj i prenitali staru lamelu.
stara ruka lezaja kvacila se pojela od godina koristenja :
pa smo nadovarili :
i izbrusili da je sad fino puna i nema lufta u vodilici na zvonu :
ruka lagera i lager spojeni. osiguraci su davno istrunuli , pa smo s 2-5 mm zicom za autogeno i tig varenje napravili osigurace . Drze :
nakon sto smo izvrtili motor , provjerili kompresiju . jedan usisni ventil na trecem cilindru nije dihtao....
skinuli smo sve s bloka :
ovo ide na pjeskarenje i cincanje (Ovo je mali dio toga) :
provjera zazora na ventilima je ustanovila da je nesto izmedju sica ventila i ventila :
usis 3 i 4 cilindra :
nakon ciscenja , usisavanja i opet mjerenja kompresije sve je 5. Jos jedna provjerica :
odustao od pjeskarenja i cincanja balansera cim sam skuzio da ima uber meku gumu izmedju. budem samo lagano polakirao u crno , kad ocistim :
skinuo sam ostatke nosaca koji su postojali i dao ih raditi :
I treba ovjes rastaviti i maknuti sa karoserije , jer se motor i getriba ugradjiva prvo , i onda samo ovjes stisne motor gore...
za ovaj tjedan , dosta .
P.S. Motor ne otvaramo , jer em mi se ne da cekati dihtung glave 3 tjedan koji kosta 130 eura, em motor je ociscen , dignuo je pritisak ulja , i ima kompresiju i drzi tlak sustav hladjenja. za prvi test run ostaje takav, u medjuvremenu ostaje u komadu.
P.S.S. Motor izgleda da je sa rekorda A 6 coupe-a. 90 ks po broju motora. Finih 40 KS vise od standardnog kapitan motora.
evo manji update :
stigao sun visor za kapitana

da lici nest ala ovo :
https://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Kapi ... 1_(1951-53)_am_2009-10-13_ret.jpg
(Moj je starija linija , al kuzite bit xD

)
i video motora

dosli dijelovi sa pjeskarenja i cincanja :
nosac na zvonu :
dekl zupcanika i nosac gore :
druga strana gore :
novi nosaci motora :
ovjes dolje :
detalj . nakon gro godina jos se vidi kod dijela i oplo znak :
odmah sam skinuo i poluzje za kuplung da se ispjeskari i pocinca...nakon uspjesnog skidanja otkrio mazaliocu iu da jos ima masti xD
skinuo sve dijelove koji su se sa poda skinut dali za pjeskarenje i cincanje jer je odozdola jos dosta slican kapitanu koji je bio u zemlji , pa ce ici bitumen gore, da oni budu sjajni i lijepi :
detalj nosaca koji drzi motor u karoseriji :
motor je konacno unutra. medjutim , nemam slika. morao sam na klopu i cugu u klet.
evo par slikica :
ocekivah da ce postat nizi , nije
malo prasnjaf

getribce :
i unutrasnjost motora :
karterinjo se vadi van jer ne pase kak treba i nasjeda na most :
muljcek u njemu :
malo sranja i na pumpi :
karterinjo stari pase likE a GLOOOOVE :
SAMO RJESITI OVU RDJICU xD
cupanje vijaka s ispuha :
odlucih velike limove (KARTER , POKLOPAC VENTILA , POKLOPAC LIFTERA) kromirati...sto znaci ovo :
pretvoriti u ovo :
slika golom motora :
dosla druga tura s pocincavanja :
racva kocnice je malce trula :
pa smo ispjeskarili to :
pa krenuli ju rastavljati :
rastavljeno :
tlacni prekidac stop svijetla RADI!!!!
svecke s motora :
nozno stiskalo za paljenje motora.
ispjeskareno , pocincani metal , aluminij ociscen , stavljena nova opruga i voila :
nabavljen kocioni cilindar s cijelim tijelom : rastavljen :
uspio sam rastaviti (Fleksom) stari kocioni... sad imam sve dijelove osim gumica da slozim glavni kocioni cilindar :
sve na hrpici :
posto je kolega s foruma bero, dofurao dijelove iz maribora, trebalo je urediti i alnaser....
ovo je sto je pisalo na njemu :
rastavljen je ustanovljeno , da je skoro sve odlicno , osim pikse jedne. sto je zakon , jer dodje 3.5 kn
evo slikica rastavljanja :
kod bendiksa :
nakon toga sam ga ocistio , polakirao odvojene dijelove, popravio izolaciju , sastavio i isprobao :
i uglavljen na mjesto :
stavljao kuplung na mjesto i otkrio da mi nesta fali, ima previse lufta izmedju dvije poluge:
sjetio se jednog dijela kojeg sam nasao u blatu :
krenuo cistiti , razradjivati i voila :
ugradjeno :
slozio i saltung. poluzje i to... tak da sad mogu i mjenjat brzine , i nema lufta <3