Pozdrav svima,
Da malo osvezim temu, karoserija je konacno uradjena, bilo je malo vise posla nego sto sam planirao a rezultat onako, moglo je i na oko bolje ali za ono sta ovaj jeep treba da predstavlja bice to sasvim ok.
Prvo postavljanje karoserije na sasiju da bi se podesile rupe za srafove u podu. Profili na podu su zamenjeni novima, pod okrpljen i sa gornje strane tako da je trebalo probusiti nove rupe i sve lepo centrirati.
image share
upload pic
post a pictureKako je pod izvaren punim varom, doslo je do male deformacije tako da sad pod nije idealno ravan. Ali ok, danak neiskustvu, covek se uci dok ziv.
images hosting
image hostingZatim je na red dosao zadnji levi kraj, koji je nekad ranije bio udaren pa ispravljen ali nedovoljno. Kada sam ga stavio na sasiju videh da tu jos uvek fali nekih par centimetara. Nista, idemo dalje seci, vari , krpi..
screen shot on windowsOvde se vidi koliko je u stvari nabijen,
photo sharing websitesPosle malo rada, cukanja , peglanja i par zakrpa , stvar je dovedena na prihvatljiv nivo.
free upload
free upload picturesKada sam poceo da radim ovaj jeep imao sam dilemu, da li da peglam sve do maksimuma i da na kraju dobijem sto priblizniji rezultat fabrickom ili da jednostavno ustedim sebi muku i lepo pregitujem sve neravnine. Vremenom svatih da i nemam previse strpljenja da sve to cukam do iznemoglosti i da na kraju ipak opet koristim par kila gita da bi ti bilo prihvatljivo. Druga stvar, danas je moguce kupiti potpuno novu karoseriju, odes platis i gotovo. Ali to je ona nova savrsena karoserija ispod prese, gde je tu originalnost, gde je tu sve ono sto je ovo vozilo prezivelo i dozivelo. Sa 32 godine sluzbe u raznim armijama to ipak treba biti nekako vidljivo. Ova moja cak ima i jednu rupu od metka koji sam ostavio otvorenu. I to je u stvari razlog zasto sam bukvalno sve neravnine, varove i ostale rupe ostavio, sve sto sam zatekao na karoseriji isto cu ostaviti. Za razliku od standardnog, ovaj ima drzace vezica za ceradu svuda okolo, ima nosace celih prednjih vrata, i to sam ostavio na njemu.
Zatim sam zastitio sve spojeve nekom gumom, to je vec nesto korisno jer je jeep uvek izlozen vlagi. Ali smirglanje te gume posle je prilicno bolno.
img hostingOvde je fotka poda s donje strane, taj deo je prosao bez problema svi profili su novi i lepo uklopljeni, ali sam na kraju zazalio sto sam donji pod zalio plastobitom. Nije to bilo potrebno a i estetski gledano mnogo bolje je izgledalo bez toga.
upload pic
image hosting 10mb limitZatim sam bacio jednu ruku spric gita, cisto da dobijem onaj fini i ugladjni osecaj ispod ruke posle smirglanja. Posle toga nakaceni su svi elementi karoserije, rukohvati, nosaci arnjeva, vetrobrana, vrata i onda farbanje.
image upload no limit
adult image uploadJedan od razloga zasto sam sve nakacio pre finalnog farbanja je i farbanje samih srafova. Ukoliko se sve parcijalno farba, nakon montaze svi ti srafovi ostaju neofarbani sto mi je nekako previse sareno. A ako se samo srafovi farbaju onda se i ostete prilikom montaze. Ipak ovako nije lose, ispod svih ovih delova nanet je sloj farbe tako tako da je karoserija potpuno ofarbana.
Ofarbah i sedista,
image uploadNa kraju, ispalo je kako je ispalo. Farba je jos uvek sveza na ovim fotkama, negde sam malo preskocio, negde je tanje negde deblje ali sta je tu je, definitivno bolje radim mehaniku nego farbanje

. Kada se sve stvari nakce bice to kako treba.
image hosting sites
screenshot program
photo hostToliko za sada, na redu je farbanje haube, krila i prednje maske ali mi je ponestalo farbe

. Moram prvo to da narucim pa idemo dalje... redom.
Pozdrav