hvala na prvom odgovoru

Naglasio bih samo da imam zelju da auto sredim i vozim ga u posebnim prilikama ili kada mi je merak, znaci nece biti za svakodnevnu upotrebu.Garaza ce biti obezbedjena i sa te strane me potrosnja ne brine puno,a registracija je 250eur (raspitao sam se)
Limarija je idealna 90%, ima mali udarac kod prednjeg desnog zmigavca i jos na jednom mestu, verovatno dok je stajao u supi pa su ga zakacili,tako mi izgleda, hrom se popravlja samo na prednjem blatobranu, ostalo moze da se rucno ispolira, enterijer je idealan, ne moram nista ni da mu diram u pocetku, za kasnije mi je plan da presvucem sedista u pravu kozu jer je trenutno kombinacija koze i braon tapacirunga sto me podseca na dede i babe

Bolje bi mu stajala neka krem,kapucino koza (svetla) na crnu farbu sa hromom.
sve na funkcionise sto se tice prekidaca, rucica, kvaka, prozora,gepek ali bas sve.
postoji potencijalni problem sa motorom jer je "strucnjak" majstor koji je bio nestrpljiv pokusao da startuje motor i verglao ga dok nije zakocio. nije ispustio ulje, nije stavio petrolej u svecice niti bilo kakvu pripremu. ja se iskreno nadam da nije puno zeznuo,a nasao sam coveka koji navlaci delove iz Rusije koji inace generalno nisu skupi i ima ih bez problema.
Sta ciniti? Na sta obratiti paznju?