verujem da na ovom forumu ima ljudi koji o to m autu znaju mnogo vise od mene tako da napred i navalite, temu otvaram za sve ljubitelje i poznavaoce.
naravno, u celoj prici se krije i licni interes: prosle godine sam pazario jedan 850sc. pristojan primerak svoje sorte i da se lepo srediti. verovatno sam ga preplatio ali sad sto je tu je. nisu bas mnogo retki mada ima puno ljudi koji bi voleli da ih imaju a jos vise onih koji o tome samo pricaju

radi pali ide. motor je po svemu sudeci u sasvim pristojnom stanju. limarijski - pa vidite i sami. nije strasno. enterijer - tu i tamo. sto se mene tice, najvise me privlaci neka blaga restomod varijanta. da auto spolja ostane u originalu. jedino bih ga malo spustio u prednjem delu i stavio bih mu neke lepe i sire felne, u skladu sa njegovim dizajnom. voleo bih da mu malo osavremenim vozne karakterisike. sitne modifikacije trapova i kocnica, malo jaci motor i 5 brzinski menjac.
e sad, ako sam nesto do sada naucio o sredjivanju automobila, ne treba ni pocinjati dok svi, ili bar 90%, potrebnih delova ne bude pripremljeno. posto to jos nije slucaj, za sada su sve opcije otvorene.