Drugaricina drugarica zivi u Americi i ona me je pretplatila. Odnosno, ona je uplatila kesh ( oko 80$ za dva casopisa, duplo vise od preplate za US ili Kanadu ) i navela moju adresu u Srbiji. To je eliminisalo cimanje oko uplate, kartica, provizije i sl. Medjutim, dok novine nisu pocele da stizu, proslo je pola godine i ostao sam bez kape...

Hot Rod je brutalan casopis, legendaran i veoma interesantan za citanje. Ima dosta tehnickih clanaka i dosta DIY saveta pa moze biti koristan ali je Muscle Car Review najbolji muscle casopis ikad! Istorija, arhivske slike, intervijui sa poznatim likovima, malo poznate informacije i kvalitetne kolumne. Njega apsolutno preporucujem!!!
Najjaca prica za preplacivanje je bila kad je ta riba iz Amerike unosila moje podatke i krenula da kuca "Novi Sad". Posto na spisku drzava nema Srbija ali ima Bosna, sajt je prepoznao "novi" i izbacio joj "Novi Grad" u BiH i riba je kliknula. Da prica bude ludja, sasvim sigurno ulica u kojoj ja zivim postoji i u Novom Gradu pa se lako moze desiti da nekom dodju novine na istu adresu ( ali u Novom Gradu u BiH ) a da nema pojma otkud to njemu!

Kad mi je stigao mail gde mi potvrdjuju adresu i da su dobili uplatu, pao sam sa stolice. Onda sam urgirao da riba zove i promeni adresu pa je to verovatno jedan od razloga kasnjenja.