@Danilo - Hvala ti, i ja navijam za tvoje radove na Ritmu.

Pa da se nakad provozamo zajedno kada obojica završimo kola. Inače što se tiče kvaliteta radova koji se trenutno izvode na kolima, doći će to na red, pa ćemo koju reč i o tome.
@bzuva - Ćao drugar!
Moram priznati da ne posedujem mnogo fotografija pre početka radova, ali kada sam već krenuo od ovih koje imam, možda bi bilo zgodno da opišem u kom pravcu ću pokušati da vodim ovaj projekat. Na autu je po mom mišljenju po dosta originalnih detalja (exterijer/enterijer) sačuvano. Ipak neke stvari i fale.
Jedna od prvih dilema mi je bila - godina proizvodnje automobila, odnosno serija kojoj pripada. U papirima se vodi da je auto 1970. godište. Originalna pločica sa podacima vozila je bila u jako lošem stanju, pa sa nje neki od podataka nisu mogli da se pročitaju, ali na kraju sam nekako uspeo da dešifrujem da moj Spider pripada BS seriji i da je shodno broju šasije ipak proizveden 1971. godine.

Na fotografijama iznad je prikazan Fiat 124 Sport Spider BS u originalnom izdanju. Po mom mišljenju to je dizajnerski najkompletnija verzija ovog Fiatovog modela. Obzirom da je reč o drugoj seriji, on je po pitanju nekih tehničkih i dizajnerskih detalja usavršen, a opet na sebi ima dovoljno hromiranih delova barem prema mom ukusu. Moj auto će izgledati kao auto na fotografijama, sa blagim intervencijama na nekim detaljima, koji mi se na originalnoj verziji inače ne dopadaju.
U tom periodu, paralelno su u Fiatu ugrađivali dve varijante motora od 1438ccm i 1608ccm. Moj auto je bio jedan od onih 1971. u koje je ugrađen motor od 1438ccm. Bio je to klasični i dobro poznat Fiatov agregat iz tog vremena sa dve bregaste u glavi i jednim dvogrlim napajanjem. Motor od 1608ccm je bio pojačani 1600 motor koji je već bio poznat iz Fiata 125. Jedna od najbitnijh razlika u odnosu na 1400, je bilo dvostruko vertikalno dvogrlo napajanje.
1438ccm
1608ccm

Motor koji sam ja zatekao u autu je bio od Fiata 132, zaveden na 1995ccm. Koliko sam se do sada uputio, 1400 mašinu je malo teže pronaći kod nas, lošije stoje stvari po pitanju rezervnih delova (u slučaju neke ozbiljnije havarije), a ni meni se baš nešto ne sviđa ideja da kada imam priliku, ne ubacim malo jači motor. Ipak 1600 motor da bi se sklopio poput originalnog, potrebno je izdvojiti ozbiljnu sumu novca, kako bih pronašao i platio sve delove koji prave razliku u odnosu na standardni 1608 motor (posebna originalna Fiatova usisna grana za dva vertikalna IDF karburatora, kućište bregaste, koje prima razvodnik na desnoj strani agregata, posebno kućište filtera za vazduh pravljeno samo za potrebe 124 Spider i 124 Coupe modela i verovatno još ponešto što do sada nisam skapirao). Pored tog problema, moje mišljenje je da je taj motor neobjašnjivo jak za jednog kabrioleta, pogotovo kada imam u vidu da u fabričkom uputstvu piše da sa tim motorom u 5. stepenu prenosa Fiat 124 Sport Spider razvija "preko 180km/h".
Zbog svega toga imam ideju da napravim kompromis između originalnog izgleda i veće kubikaže. Pokušaću da sastavim 1608ccm motor iz Fiata 125, koji spolja izgleda kao 1438ccm koji je originalno bio u vozilu. Koliko sam do sada shvatio, to je moguće, a o detaljima ću naravno pisati ovde kada dođem do tog dela posla.