od UmetnostNaTockovima » Ned Nov 13, 2016 7:25 pm
Sta god ti mislio o transicama, sa jednom delis ukus za automobile, a sto se konzervative tice.... xaxaxaxax ti na mom faxu 2 dana ne bi izdrzao, tamo je bilo 7 cudaka po glavi studenta.... Umetnici, poznata stvar. No bas kao takvi, svi imaju dobar estetski ukus, to ces se, bar oko ovog BMWa sloziti.... Ja suprotno, bas gotivim tu ekipu, posle matoraca koji me ubishe verom (Ne smes da sklapas modele danas, crveno slovo je! Bas si nasao sa drugarom u servis da ides o pobusenom ponedeljku, danas je trebalo sa nama na dedin grob! Nemoj opet sa masnim vicevima na seoskoj litiji! Nemas bolji dan da pripremas zid za mural nego bas na Arhangela Mihaila!?! - More nos'te se!) i porodicnim vrednostima (Treba da se zenis!!! Necu, brak je robija! i Mi zelimo unucice!- Zelim i ja 1959 Impalu Cabrio pa mi je vi necete dati!), najzad sam na faxu i medju hipsterima/lgbt-ovcima/hipicima (s ponosom pripadam ovoj sorti)/rokerima (i ovoj takodje)/alternativcima i levicarima mogao slobodno da disem. Cekam narudzbinu.... Pozzz!
Izradjujem crteze vaseg ili automobila iz vasih snova po narudzbini. Kontakt u inbox!