od UmetnostNaTockovima » Sre Dec 21, 2016 3:51 pm
Super pronalasci momci, još malo pa ćete moći da se takmičite samnom. Evo još nekolicina iz moje arhive, starih oko godinu-dve....
Lincoln Continental Signature Edition u Rakovici, tu još uvek često parkira.
Mercedes je slikan preko puta opštine Voždovac.
Citroen je na Dorćolu, extra stanje...
Chevrolet je na Petlovom brdu, sad je pod ceradom, ali pre godinu ipo-dve bio je bez iste. Pliz, ako neko zna tačno ime modela ovog čuda, neka mi rekne.
Barn Find Tristać u prvoj boji, sa originalnim sedištima, gumama, čak i tablicama. Posle 25 godina pod slojem tovatne masti, sklonjen od javnosti, pojavio se u Rakovici pre godinu dana...
Cadillac ulovljen prošle godine u gradu sa odvratnim ratkapnama ali u extra stanju, slikao sam ga na putu na probu amaterske dramske trupe ili naravoučenije - ako ni zbog čega drugog, zbog Kadilaka ispred dramskog studija se isplati igrati transvestita u alternativnoj predstavi... Mada ni muvanje sa kostimografkinjom nije bio loš trip...
Prvi dan posle nabavke novog telefona, naoružao sam se patikama za šetanje, flašom soka i parama za sladoled i obigrao grad da probam kameru i nađem što više automobila. Među njima i ovu Bubu u lepom stanju.
Smaranje od strane devojke u formi 10-časovnog šopinga se kod mene završilo obilaskom garaže centra Ušće. Rezultat je...
I pored njega...
Te jedan Ferrari i jedan Harley pored njega...
Pajo, imam strašnu ideju!
Rolls Royce navodno pripada Dragani Mirković. Jadan auto. Ne slušaj narodnjake, umri prirodnom smrću!
Buba je u mom kraju često, Cerak Vinogradi. Stanje - Konkurs elegancije!
Ovo je jedan od najlepših Minija u Beogradu.
Džems koji stoji i propada u dvorištu Muzeja nauke i tehnike nekada je korišćen u snimanju putopisnih emisija koje je vodio legendarni Kamenko Kaluđerčić. Kabinu pozadi je izradio zemunski Ikar(b)us, nekad je imala krevete i opremu za preživljavanje u divljini, sad ne znam šta ima, propinjao sam se, ali nisam video ništa jasno. Tokom 90ih, petokrake zvezde su skinute sa poklopaca rezervnih točkova napred, na jednom je neko vreme bio zalepljen Beli Anđeo... Sada nema ničega, samo se rđa pojavljuje...
Još jedan legendarni kamion koji ima veze sa televizijom je ovaj Ford, za kog su mi rekli da je engleske proizvodnje iz 1960ih i da je korišten za snimanje zvuka na klasičnim koncertima, u pozorištima za predstave i opere, i da ima tonsku opremu unutra vredniju od samog kamiona.
To je sve za danas, narode!
Izradjujem crteze vaseg ili automobila iz vasih snova po narudzbini. Kontakt u inbox!