@Cika Moma,
Neznam koliko si upoznat sa istorijom Americkih automobila, ali kada je usledio prvi downsizing pocetkom 1980ih godina, Americki automobili nisu imali nista vece motore nego sto imaju danas. Evo uzecu Chevrolet za primer. U subkompakt klasi - Chevrolet Chevette sa 1.4L motorom - slicno kao i danasnji Spark. Chevrolet Cavalier je imao 1.8L i 2.0L motore, slicne koje i Cruze ima danas. Zatim u vecoj midsize klasi - Chevrolet Celebrity sa 2.5L, 2.8L i 3.1L motorima - gotovo identicni motori koje danas ima Malibu.
Ako pratis istoriju Americke auto industrije, obicno bude period od 20-ak godina kada motori dobivaju na snazi i dimenzijama, a onda usledi kriza pa krenu naglo da ih smanjuju. I onda opet iz pocetka.
Sto se tice originalnog Mustanga, da, on je bio dizajnerski inspirisan Evropskim sportskim automobilima. U tom periodu vecina Americkih auta su bili brodovi - mocni, ali i preveliki i preteski. Ford je zeleo da prenese tu snagu na manji automobil dizajnerski slican Evropskim, ali i dalje da ima pristupacnu cenu. Tako je nastao Mustang koji je imao najbolje iz oba sveta - imao je sportski Evropski dizajn (i nista vise Evropsko), ali Americku snagu i cenu. To je velika razlika, sto je Mustang imao samo Evropski stil, a ti govoris kako Amerikanci danas kopiraju Evropu i po pitanju mehanike i cega vec, tako da primer sa Mustang ipak se ne moze koristiti.
Sto se tice Taurusa, njegova dizajnerska inspiracija su bili Audi 5000 i Ford Tempo, s tim sto taj prvi Taurus nije bio najprodavaniji automobila u klasi. Tek predstavljanjem druge generacije 1992 godine Taurus je postao najprodavaniji automobil u klasi, kada je dobio vece Americke linije. Zakljuci sam po slici; ja stvarno ne vidim Evropske linije u njemu.
Citao sam dosta o Taurusu, jer mi se mnogo dopada (jednog sam i posedovao), tako da znam poprilicno mnogo o njemu.
Sto se tice Darta, njegov cilj je bio da prve godine prodaju 100,000 vozila - a prodali su samo 25,000. Istina je i da druge stvari igraju ulogu - po prodajnoj ceni Dart je jedan od lidera u klasi i citao sam negde da im je prosecna kupovna cena $21,000 (za razliku od recimo $19,000 za najbolji prodavani auto u klasi, Hondu CIvic), ali na kraju dana Chrysler nije ni blizu ostvarenja zacrtanog cilja za Dart.

You better watch what you say about my car. She's real sensitive.
When I die I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.